Молитва Богу при бесовском наваждении

Запрещает ти, вселукавый душе, диаволе, Господь, пришедый в мир Пречистою и Святою Девою, воистинну Богородицею на спасение миру для нас грешных.

Проклят еси ты и вся неприязненная твоя помышления, яже в нощи и во дни, заклинаю тя именем Едносущныя и Неразделимыя Троицы, Отца и Сына и Святого Духа, отступи от мене, раба Божия (имя), не влагай в сердце мое помыслов неприязненных, но отыди в места пуста и безводна, идеже не присещает Господь.

Заклинаю тя, нечистый и богохульный душе, именем Господа нашего Иисуса Христа, не блазнити, не смущати мя хульными помыслы, внегда сотворити ми молитвы моя ко Господу Богу моему, но да будут вся твоя хульная помышления на твою главу в День Судный:

аз бо Господу Богу моему служу, и Тому Единому возсылаю молитву во дни и нощи, тебе упражняющу, мене же милующу, и укрепляющу, и оставляющу ми за многую Его благость и милость вся прегрешения.

Иди за мною (от меня), сатано, и проклят буди ты Им, и вся неприязненная твоя и противная сила, яко да благословится и прославится пречестное имя Отца и Сына и Святого Духа, ныне и присно и во веки веков.

Аминь.

© 2022 Молитвы и святые Карта сайта